Încetează cu autocompătimirea. Unde duce ?

Sunt convinsă ca oricare dintre noi are cel puțin un defect pe care nu-l integreazăa el însuși , o acțiune neinterprinsa , o situația etc .

De cele mai multe ori in loc sa remediem , preferam sa ne complacem și uite asa nu avem forța sa ne depășim pt a fi fericiti.

Cum sa fii fericit dacă nu iesi din zona de confort și faci lucruri pe care nu le-ai făcut pana acum ?

E adevărat ca oricine greșește , poate la un moment dat ne-a părut rau dar sa știți ca oricând putem trece peste acel prag , doar ca trebuie sa apelam la resursele din mintea noastră pt a ne creea realatitatea pe care ne-o dorim .

Te Invit la un exercitiu : ia o situația din trecut și pe care ai regretat-o ca ai făcut-o.

Pe o foaie de hârtie scrie tot ce-ți trece prin minte in legătura cu acea situația : cum ai fost îmbrăcat , cum a fost locul , cine a luat parte etc. Scrie in special cum acea situație ți-a schimbat viața.

Pe reversul foii scrie as : (numele tau ) o sa fac aceasta situație , chiar dacă știu ca nu mai este aceeași , acum este mult mai îmbunătățită . Atunci nu dispuneam de toate mijloacele necesare sa o pot urma ,dar acum pot.” Incontinuare poți scrie cum se va îmbunătăți viața ta după acea situație. 90% din ce ai scris o regăsești și in prima parte . Deci nu ai pierdut o anumite perioada de timp.

O data conștientizate lucruri pe care le regretata. , putem schimba efectele negative ale acțiunilor din trecut. Realitatea noastră este făurită de gândurile noastre.

Viața este precum mintea și sufletul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s