De ce ne dorim bani ?

Primul instinct este acela ca vrem sa devenim bogați fizic, dar mai intai de toate trebuie sa devii bogat in interiorul tau. Și foarte important trebuie sa crezi din străfundul interiorului tau ca meriți toți banii pe care ii vrei , ptk altfel risti sa te izbești de tot felul de piedici pt a materializa.

De ce acum nu ai banii pe care ți-i dorești ?

Pai, te-ai întrebat și răspuns sincer ce s-ar schimba in viața ta dacă ai avea mai mulți ? Ți-ai păstra același cerc social ? Cum ți-ai trata familia ? Ti-ai schimba casa , mașina , poate chiar orașul ? Ți-ai schimba activitățile ? Creionează-ți viața răspunzând la aceste întrebări , iar dacă viața ta nu se schimba radical , înseamnă ca de fapt cauti altceva . Unele persoane își doresc doar putere , aceasta fiind doar o stare . Stările de prosperitate pot fi create de noi înșine , fără factori externi, trebuie scoși doar banii din calcul.

Starea de a avea bani trebuie dinainte de-ai avea efectiv , ptk altfel Riști sa pierzi banii la fel cum o fac cei care câștiga la loto. Ptk ei cred , despre ei înșiși ca sunt săraci dar le-a picat norocul in cap.

Vezi oameni din jur care au bani și ii invidiezi și doar te vaiți ca nu ai bani. Atunci pot doar sa te felicit ca asa îți creezi starea care nu-ți permite sa accesezi banii in planul fizic.

Dacă vrei sa primesti banii in viața ta, gândește-te ca te așteaptă undeva după colț , dar nu pot veni la tine ptk trebuie sa schimbi anumite condiționări .

Dacă vrei sa scapi de condiționări , sa accepți cu brațele deschise energia banilor îmi poți scrie la email sarawati390@gmail.com sau sms la telef :0729673766

Sa fiti iubiți ! ❤️😇

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s