Banii și condiționările despre ei

Se întâmpla ca intr-o perioada a vieții noastre sa avem probleme legate despre bani. Fie ca primim un salar mic , fie vrem sa ne cumpărăm o mașina , o casa , bijuterii etc dar constatam ca nu avem suficienți. Nu crezi ca te autosabotezi ?

Nimeni din jurul tau nu este de vina pentru acest lucru!

Aceste condiționări le căpătam din copilărie . Indiferent in ce poziție ești acum , întotdeauna exista un nivel al prosperității pe care , dacă ți-l dorești îl poți accesa. Elibereaza-te de ceea ce este nefolositor , vechi și accesează , muncește inteligent , in loc sa te gândești ca trebuie sa plătești toate datoriile in care te-ai băgat , gândește-te cum poți face bani sa poți investi in tine , care sunt investițiile care te ajuta sa evoluezi.

De acum înțelege ca tu ești responsabil de viața ta și de banii din viața ta. In loc sa cheltuiești pt lucruri fizice , doar pt ambalaj fata de ceilalți , alege sa investești in tine. Mergi la seminarii , cursuri , cumpara carti , călătorește etc .

Atunci când îți vei schimba relația cu banii , făcând-o una din ce mai importante in viața ta , atunci ești dispus sa o îmbunătățești .

Dacă ai nevoie de îndrumare in acest sens , de o confirmare , te rog sa-mi scrii la email sarawati390@gmail.com sau sms la 079673766 . Ședințele din aceasta luna nu impun suma fixa . Sa fiti iubiți !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s