Cum începi sa te afli pe misiune personală

In ultima perioada am persoane care vin la mine și ma întreabă care este misiunea mea personală ?!

Și vin atunci când au momente in viața ca se simt blocați , când nu le mai place unde sunt acum și nici nu văd altceva ce ar putea sa facă ca sa iasă din situația actuala .

Primul lucru pe care vreau sa-l conștientizezi este ca blocajul pe care îl percepi este doar o trăire , nu o realitate.

De multe ori , zona de confort in care te afli , obișnuințele și rutinele tale, zidurile pe care tu singur ți le-ai construit sunt cele care te fac sa te simti blocat , intr-o situație aparent fără ieșire.

Cu cât mai mult te scufunzi in zona de confort și te obișnuiești cu ea , cu atât mai puțin îți pui la treaba imaginația și creativitatea. In același timp înlocuiești curajul de a experimenta viața cu dorința de ( aparenta ) siguranța. Îți reamintesc ca nu exista siguranța in exteriorul tau și ca , oricât de mult te-ai strădui sa menții zidurile zonei tale de confort , schimbarea va veni de la sine. Singura constanta de la univers , și deci și in viața ta este schimbarea.

Dacă crezi ca blocajul pe care îl simti se datorează factorilor din exterior – alți oameni sau situatii – te înșeli din nou. Tu ești cel care permiți oricărui lucru din viața ta sa existe ptk tu ești singurul responsabil de felul in care îți trăiești viața . Nu ai pe cine sa învinovățești și nimeni nu este responsabil de existența ta .

Ca sa depășești acest blocaj poți prin a începe sa percepi cu alți ochi situația ta actuala . Asuma-ți responsabilitatea pt tot ceea ce ai creat in viața ta și te-a adus in acest punct și, apoi, Răspunde la întrebările :

Ce as putea sa fac dacă nu mi-ar fi atât de teama de schimbare?

Cum as trai dacă nu as mai învinovăți pe nimeni pt situația in care ma aflu ?

Dacă mi-as da voie sa visez și sa cred ca orice este posibil pt mine , cum mi as schimba viața ?

După ce ai răspuns , fa-ți curaj și acționează !

Dacă îți dorești sa afli domeniile in care misiunea personală , sau ai putea sa acționezi pt mai mulți bani îmi poți scrie la sarawati390@gmail.com. Te pot ajuta cu o analiza completa in acest sens ❤️😇

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s