Pentru tine femeie frumoasa , cu dragoste și experiența amara

Dragele mele azi vreau sa va scriu vouă , acea categorie de femei frumoase care nu au încă încredere in ele ..

Cele care și-au dăruit inima și sufletul și au avut dezamăgiri , cele care nu inteleg de ce nu își accesează relația potrivită .

Adesea aud : ” de ce atrag bărbați care își bat joc de mine , atrag parca numai ghinioane ?! Sunt blestemata ?”

Nu, Draga mea ! Nu ești nici blestemata , nici ghinionista , ci doar stai cu mâna întinsa cerșind afecțiunea , timpul sau atenția unui bărbat.

Atunci când nu te iubești pe tine , atunci când nu te vei considera prețioasa , valoroasa vei atrage doar bărbați care îți arunca mărunțișuri … Bărbații pot simti compasiune fata de o femeie care le cerșește atenția , dar niciodată nu o vor încorona sa fie regina.

Mereu încerc sa explic femeilor din România marea greșeală pe care o fac. Aceea ca se tem de ele , de singurătate , iar lipsa stimei de sine generează mereu alegeri nepotrivite , crize existențiale , relații toxice , anxietate etc.

Sa nu mai vorbim despre faptul ca lumea pune sexul înaintea dragostei ! Intai vedem ce și cum este experiența sexuala și pe urma cine se mai încurca cu dragostea ? Ea e buna in filme , in viața de zi cu zi sexul sportiv primează.

Concept de familie ? Chiar un tip zicea la un moment dat ca nu are nevoie de însurătoare sa stea sa suporte ifose , sa plătească facturi , sa suporte doar o femeie … nu e mai simplu sa își satisfacă nevoile cu ce femeie vrea când vrea și pe minima cheltuiala?!

Cam asa se întâmpla .. fără dragoste , fără Dumnezeu …

Dragele mele căutați bărbați care au suflet și nu tupeu și vorbe frumoase de moment ! Care știu și vedeți ca au respectul in sânge și nu in portofel !

Iar mai presus de toate , ca sa accesați acest lucru trebuie avuta o relație buna cu tine însăți ! Iar o data cu aceasta , relațiile interumane se vor oglindi in ea !

Pentru ședințe individuale îmi puteți scrie la sarawati390@gmail.com ❤️😇

2 gânduri despre „Pentru tine femeie frumoasa , cu dragoste și experiența amara

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s