Ghid de evoluție spirituală- cum ne interpretam visele

In termeni mai concisi, visele sunt mesajele cu care sufletul nostru se intoarce dimineata. Varianta mai extinsa ar fi faptul ca, fiecare dintre noi visam. Probabil ca stii deja faptul ca fiecare vis pe care il avem de fapt este un semnal pe care sufletul nostru ni-l trimite din astral. Poate sa fie vorba despre informatii legate de casa noastra celesta, de previziuni in legatura cu viitorul nostru sau al altor persoane, poate sa fi vorba despre anumite schimbari pe care le putem face, etc.

Trebuie sa stii ca, in interpretarea viselor, nu te ajuta prea mult nici o carte de specialitate. Visele sunt cu caracter individual.

Tehnici: cum sa-ti interpretezi visele

• Ia un jurnal pe care sa-l tii la capul patului si in care sa scrii atunci cand te trezesti, (sau eventual daca te trezesti in timpul noptii), si apoi reciteste in timpul zilei ce ai scris. Incearca sa vezi ce anume se intampla la nivel fizic in urmatoarele zile si interpreteaza sub forma a ceea ce este scris in jurnal.

In ziua premergatoare noptii in care ai avut visele respective, povesteste cuiva in care ai incredere ce ai visat. De multe ori ingerii ne transmit mesajele, insa din cauza faptului ca suntem prea implicati, nu putem sa vedem adevarata semnificatie.

• Ca sa-ti amintesti cat mai clar visele incearca sa te culci inainte de ora 23. Se spune ca visele premonitorii apar fie in intervalul 23-00, fie dimineata dupa ora 6. Daca reusesti sa adormi inainte de ora 23, atunci cand te trezesti iti vei aminti visul pe care l-ai avut, insa trebuie sa-l notezi imediat, pentru ca-l vei uita destul de repede.

• Imediat cum te trezesti roaga ingerii sau roaga-l pe Dumnezeu sa te ajute sa interpretezi exact mesajul visului, daca este pentru tine sau pentru o alta persoana.

• Incearca sa nu adormi cu televizorul aprins, sau cu un radio, sau orice altceva iti poate perturba visele pe care le ai. Cu cat vei folosi televizorul mai des, cu atat risti sa-ti amintesti doar franturi din vise, dar nici nu le vei putea interpreta cum trebuie, sau pur si simplu n-o sa mai visezi. Ca sa incepi sa visezi trebuie sa intri in starea alfa, si, ulterior, daca se poate, in theta sau delta. Insa daca tu nu esti relaxat atunci cand adormi, vei visa ceea ce vezi cu cateva ore inainte de a adormi. Daca te-ai obisnuit sa adormi cu ceva, pune fie un film de comedie, fie niste desene animate, fie o anumita muzica, mantre, etc.

Aceste sunt informații generale , pentru o acuratețe mai buna îmi puteți scrie la sarawati390@gmail.com ❤️😇

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s