Ghid evoluție spirituală- Învață sa-ți creezi miracole in viața ta

Care este definitia miracolelor? Ceea ce se intampla in drumul tau, spre implinirea visului tau, fara ca tu sa faci nimic sa le generezi (cel putin fizic). Miracolele sunt diverse, si au multe implicatii in viata ta, pe mai multe planuri. Are trebui sa iei in considerare faptul ca îți dorești sa se întâmple miracole in viața ta tocmai ptk îți dorești sa atingi un scop.

Miracolele sunt normale in viata unei persoane care si-a atins potentialul spiritual pentru care a venit pe pamant, in aceasta existenta. Spiritul nostru stie ca, pentru a ni se intampla tot felul de lucruri bune, trebuie sa ne ridicam vibratia. Pentru a se intampla asta, trebuie sa-i permiti divinitatii sa intre in viata ta si sa te inconjoare cu iubire neconditionata. Trebuie sa simti ca tu esti una cu divinitatea. De-abia de atunci incolo, putem sa vorbim de miracole. Numai ca, la nivelul de constiinta la care vei ajunge, nu le vei mai considera miracole, ci stari normale ale existentei tale. Cei din jurul tau, care iti vor fi inferiori ca si vibratie, le vor lua ad literam si le vor numi miracole.

In momentul in care vezi ca esti impotmolit intr-un anume domeniu al vietii tale, decide-te ca trebuie sa te schimbi, sau sa schimbi ceva in viata ta. Daca ai un job care te nemultumeste, fa cursuri si schimba-l, indiferent cati ani ai.

Daca ai o problema in viata personala, intreaba-te de ce este acolo, ce trebuie sa te invete, si rezolv-o. Daca tu simti ca trebuie sa te muti pentru ca energia locului nu mai corespunde cu a ta, gandeste-te cu inima ca ar trebui sa faci. Si exemplele sunt multe .

Important este ca, daca tu simti ca ar trebui sa faci altceva decat faci acum, si crezi ca acel ceva te va face fericit, fa tot posibilul sa schimbi ce trebuie. Daca esti pe drumul pe care sufletul tau il are in contractul semnat cu divinitatea, vor aparea si miracolele, atunci cand nu te astepti.

Cum si ce anume sa faci ca sa creezi aparitia miracolelor in viata ta? Trebuie sa stii ca, atunci cand tu doresti ceva, obiectul dorintei tale s-a manifestat déjà in lumea spirituala, numai ca uneori dureaza pana cand se manifesta si in lumea

fizica. Din pacate oamenii renunta prea usor atunci cand vad ca timpul trece si nu apare in fata lor ce si-au dorit.

Miracolele apar de obicei dupa ce persoana renunta sa-si mai doreasca acel ceva, si apoi ramane uimita sa vada ca de fapt lucrurile incep sa se aseze cum trebuie. Exista mai multi pasi pana cand obiectul dorintei noastre se va materializa, si de asta este nevoie de rabdare. Daca reusim sa fim pozitivi, materializarea se va produce mai repede.

tau, si ca pana la urma va aparea si ce iti doresti tu.

Tocmai ca sa nu renuntam prea devreme la dorinta noastra, este bine sa tinem un fel de evidenta a ceea ce se intampla bun si are legatura cu dorinta noastra. Poti sa iei un caiet simplu si zilnic sa incerci sa scrii acolo cel putin un lucru bun care ti s-a intamplat si are legatura cu tine in general. Incearca sa scrii macar cate un gand zilnic in jurnal. Atunci cand vei dori sa renunti la dorinta ta, citind din jurnal vei descoperi de fapt ca tot felul de miracole se intampla zilnic in jurul tau , și pana la urma va apărea și ce îți dorești tu .

Orice problema are o solutie, si orice solutie consta intr-un miracol. Intrebarea este : ești destul de deschis sa primesti ajutor , și implicit , sa se manifeste un miracol in viața ta ?

Pentru ședințe individuale îmi puteți scrie la sarawati390@gmail.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s