Initiere – Deschiderea celui de-al 3-lea ochi

Denumit și „ajna chakra „este considerat ca fiind poarta de intrare catre inalta constiinta si in mod alternativ reprezinta o stare de iluminare. In interior se afla glanda pineala si cea pituitara.

Este situat pe chakra 6, perceput ca al șaselea simt , ne conecteaza corpul fizic cu intuitia noastra, si astfel putem sa primim diverse informatii referitoare la ceea ce ne inconjoara.

Prin intermediul celui de-al treilea ochi noi putem sa comunicam cu intreaga lume  printr-o modalitate subtila, care nu se refera neaparat la realitatea fizica. Acestei chakre ii este atribuita si capacitatea de clarviziune, cu ajutorul careia putem sa aflam informatii viitoare despre noi, sau despre alte persoane.

O sa observi ca viata ta incepe sa se schimbe, pentru ca ai acces la o buna sanatate, abundenta, prosperitate, gandire clara si focusata.

O sa-ti balansezi intregul corp, atat fizic cat si energetic. Pentru ca, din momentul in care-ti deschizi cel de-al treilea ochi, incepi sa inlaturi neiertarea si neiubirea din viata ta. Si, odata ce faci asta, incepi sa devii un magnet pentru tot ce exista bun in lumea asta, implicit oameni cat si situatii.

Pentru programări îmi puteți scrie la sarawati390@gmail.com ❤️😇

2 gânduri despre „Initiere – Deschiderea celui de-al 3-lea ochi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s