Ghidul de evoluție spirituală- Ambiția

In momentul in care te hotaresti ca vrei ceva , fie el un lucru palpabil fie ceva care îți bucura sufletul , sa știi ca singurul foc interior este ambitia care te ajuta sa treci peste toate obstacolele. De obicei noi plătim mult pentru lucrurile gratis , asa ca gândește-te foarte bine ce vrei înainte de a porni la drum.

Ambiția vine uneori înaintea intenției. Pentru ca înainte de a avea intenția de a face ceva , ai Ambiția ca-ți dorești ceva mai mult. Atunci când simțim ca viața ne copleșește trebuie sa ne gândim ca nu ne dorim ceva mai mult. Nu exista nici o situația in viața ta , pe care tu nu o poți rezolva. Tocmai de aceea trebuie sa ai Ambiția sa schimbi situația nu contează in ce direcție.

Tot ce te înconjoară este creat din Ambiția cuiva . Fie ca este vorba despre îmbrăcăminte , clădiri , carti etc. Nu te limita a ceea ce știi acum , ambiționează-te sa știi mai mult și o sa vezi cum îți vin idei. Tu cel de astăzi nu trebuie sa fii cel de maine . Maine trebuie sa fii o versiune mai buna a celui de acum.

Motivul care te oprește nu este acela ca ești prost, o persoana rea sau nu meriți anumite lucruri. Principalul motiv pt care renunți este ca îți este teama de succes. Îți este teama ca o sa câștigi , ca o sa ai tot ce îți dorești. Te gândești ca oamenii te-ar critica și ca ar avea asteptari ? Meriți sa ai succes in toate domeniile in care activezi si nu este necesar sa fii cel mai bun , atât timp cât tu ești fericit este tot ce contează.

Uita-te in trecutul tau și vezi de câte ori ți-ai blocat succesul. Elibereaza-te de acele energii latente care te urmăresc și azi in acțiunile tale. Îți dorești mai mulți bani ? De ce in trecut nu ai acceptat acel job care intr-adevăr trebuia sa muncești mai mult sau implica mai multă creativitate ? Doar tu te opresti pe tine sa-ți între in viața ta tot ce este mai bun.

Ca lucrurile bune sa între in viața ta , tu trebuie sa iesi din zona de confort . Limitele zonei tale de confort tu le stabilesti , dar dacă nu le depășești nu te mai plânge ca altii au și tu nu. Tu știi cel mai bine ce te face fericit. Dacă spre ex îți dorești o mașina noua , aștepți ca „divinitatea” sa-ți arunce una in curte ?!

Nu-ți mai fie teama sa visezi , începe si fa planuri !

Pentru ședințe individuale aștept sa-mi scrii la sarawati390@gmail.com ❤️😇

Sursa: Ghidul de evoluție spirituală

Un gând despre „Ghidul de evoluție spirituală- Ambiția

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s