Ghid de evoluție spirituală- in viața poți avea orice

Unul dintre motivele pentru care nu manifești ceva este din cauza faptului ca visele tale sunt prea mici și universul nu are suficientă energie stagnanta ca s-o urnească și sa-ți îndeplinească dorința. Imaginația ta trebuie sa fie pe primul plan și sa știi clar ce îți dorești , ptk altfel este destul de posibil sa nu se îndeplinească , sa se tot amâne pana când tu intri in Vibrație cu acel lucru.

Dacă îți dorești ceva trebuie chiar sa ți-l dorești și sa ai destula determinare sa faci acel lucru. De fiecare data când ne dorim ceva , prima data este un gând . Dacă perseverăm se transforma intr-o idee, plan etc. pana când ajungi sa-ți îndeplinești visul. Însă, ca totul sa meargă foarte bine trebuie ca tu sa nu renunți. Pentru ca atunci când ajungi la nivelul de plan este foarte posibil sa crezi ca este peste puterile tale sa-ți atingi telul și este posibil sa dai inapoi sau chiar sa renunți.

In primul rând ar trebui sa te gândești ce îți dorești și sa faci un prim-pas . Acesta este cel mai important pas. Spre exemplu îți dorești un aparatament începi sa cauti broșuri , anunțuri , cataloage , târguri etc. Nu te gândi din prima la un plan , important este ca-ți dorești acel lucru . După aceea pregătește-ți pașii: anunțuri, vizualizări, bani etc. Dacă te gândești de la bun inceput tot ce ai nevoie este posibil sa renunți.

Nu mai aștepta momentul potrivit , este foarte probabil sa nu vina niciodată . Mereu avem tendința sa găsim ” motive ” drept scuze . Mai bine fa-ți singur momentul potrivit și vei vedea cum toate se vor crea pe lângă . Este pe principiul reactiei in lanț. Dacă te decizi sa iei apartamentul , și sa nu aștepți momentul potrivit care poate fi la anul, gândește-te ca tu pana la anul deja ai face mulți pași in achiziționarea lui. Automat câștigi timp. Indiferent ce-ți dorești fa pași in acea direcție , chiar in acest moment . Timpul este dușmanul tau.

Tu și numai tu poți decide dacă anumite lucruri din viața ta sau situatii te afectează sau îți schimba viitorul. Ar trebui sa fii conștient de faptul ca gândurile negative deja ți-au schimbat trecut și/sau prezentul și este momentul sa intervii ca sa ai un viitor asa cum își dorește inima ta. Bine , cel mai greu este de fapt sa știi clar ce-și dorește. Sau dacă nu poți face asta ,măcar sa știi ce nu-și dorește , asa realizezi ce turmura ia viața ta.

Alege sa elimini blocajele ce tu nu te fac sa obții ceea ce vrei și-ți vei da seama ce puternic ești in viața ta. Divinitatea exact asta așteaptă : ca tu sa realizezi ca meriți sa fii fericit și când vei face asta îți va deschide cai cum nici nu te-ai gândit! Acest lucru ptk vei fii intr-o relație perfecta cu sufletul tau , care are aceata misiune , de a te face fericit .

Chiar dacă la inceput nu obții ce vrei , perseverează ! Nici măcar Dumnezeu nu a creat lumea intr-o singura zi , nici Edison becul dintr-o singura încercare . Demonstrează divinității ca-ți dorești acel lucru , ca-l meriți și faci tot posibilul sa-l ai ( aici nu încălcam orice principiu ) .

Secretul pentru a avea ce îți dorești este sa faci un prim pas , nu contează in ce direcție. Primul pas important este sa dorești sa-ți schimbi viața in bine , sa știi ca meriți sa fii fericit , sa știi ce aspect al vieții tale trebuie sa se schimbe . Dacă îți dorești asta cu tot sufletul , începi sa vibrezi asa cum trebuie , iar universul sa reacționeze la cererea ta.

Pentru ședințe individuale îmi puteți scrie la sarawati390@gmail.com ❤️😇

Sursa: Ghid evoluție spirituală

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s