Venus Retrograd- trecutul se intoarce

Pe 10.10 Luna a conjugat cu Venus Retrograd și-ți pune atenția , focusul, emoțiile pe Venus Retrograd , adică trecutul se întoarce.

Mai ales ca este in Scorpion , ceea ce înseamnă înăuntrul nostru , lucruri ce nu au ieșit la suprafata; este intimitatea noastră . Dacă te uiti in urma cu 2-3 săptămâni îți aduci aminte ca-ți blamați cumva viața .

Acum , Luna venind , oprește. Vei privi situațiile din punct de vedere al sufletului. Vei privi toate situațiile pe care ai fost furios și vei înțelege din punct de vedere al sufletului. Totul va fii reînnoit , vei simti ca trb sa schimbi ceva , dar schimbând trecutul.

Practic acest Retrograd te învață cum sa rezolvi treburile din punct de vedere al sufletului .

Azi poate simti ca vrei sa mergi contra Universului , dar Dz îți da viziuni ca nu poți. Oamenii cu energie predominant feminină vor simti stări de genul : de ce eu , de ce mie , ce este aceasta supărare etc . Vor fii cumva răniți , sau ma rog asa se vor simti.

Ceea ce înseamnă relații se mai da o data șansa sa repari trecutul , chestii din trecut . E cam asa : uita-te la x problema , îți dau ultima șansa , ptk atunci când ma mut in Taur totul va fii direct , unde voi aranja lucrurile in plan fizic . Deci acum învață !! Asta se va întâmpla in următoarele luni.

Venus se întoarce in Balanța pt a învață sa ai o relație de succes cu adevarul din tine.

Dacă predomina energia feminină la tine treb sa te axezi sa lucrezi pe lucruri de manifestat sa balansezi energia masculină , iar daca energia masculină predomina trebuie sa lucrezi cu sufletul tau.

In relațiile twinflame vei avea stări din trecut , ce ai gresit , vei simti de la celălalt ce s-a întâmplat , când s-a întâmplat , ce trebuie sa faci , la ce sa lucrezi. Vei fi f furios pe partenerul tau cam 8 zile de acum incolo. Partea rebela din tine își cam spune cuvântul.

Pe 24 Octombrie universul ne va trimite lecții importante. Mulți oameni vor primi mesaje cu ce au gresit sau anumite situatii pt a înțelege mesajele.

Când Venus și Marte se vor conecta , traducandu-se prin reconectare cu tine, lăsând trecutul sa plece . Aici vor înțelege ambele energii masculin-feminin ca trb sa lucreze cu sufletul. Ce se fixează in inima se fixează in suflet , ce se fixează in inima se fixează in lumea materială.

Schimbări personale , renunțări la persoane din jurul tau , realizări ca anumite persoane trebuie sa plece.

Realizează-ti trecutul , lucrează cu el , acționează pt tine și după pt ceilalți. Profita de a doua ta șansa și ultima cum vrei sa așezi lucrurile in lumea materială. Dacă viața ta spirituală este beton , atunci și cea materială este !

Fiti iubiți ! ❤️😇

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s