Suflete gemene – Una dintre provocari in procesul twinflame

Provocarea din oglinda- ce vreau sa zic prin asta ? Faptul ca la un moment dat , prin aceasta relație trebuie sa te înfrunți pe tine mai devreme sau mai târziu. Acest lucru se întâmpla ptk trb sa trăiești in adevăr.

Aceasta provocare este un pas important și poate dura destul de mult, depinde de cât ești de deschis și dispus sa lucrezi cu tine. Atunci când nu sti ce sa faci, te simti trist , îndurerat și nu sti încotro s-o iei , in acele clipe începe provocarea.

Văd persoane care au trecut prin provocare a aceasta , dar nu in totalitate sau le este frica s-o facă. Da , ptk atunci îți înfrunți inamicul , pe tine !!!! Și este f greu sa fii sincer cu tine. De aici și faptul ca o data conștient și de acest proces iesi din Matrix, adică din acea rutina : ma trezesc , ma spăl, ma duc la job bla bla și tot asa zi de zi. Nu exista împlinire , exista doar pierdere de timp .. de aici și refularea care poate fi in băutura , țigări, droguri etc.

Sa lucrezi cu tine e al naibii de greu , iar cei care au programe cu mine știu asta . Trebuie sa ai motivație serioasă. Twinflame-ul iubeste pe cineva , își iubeste sufletul și de aici exista mai mult decât o motivatie , e parte din proces , din viața. Pt restul poate fi doar pt a avea o viața mai buna , mai fericita , dar pt suflete gemene este crucial .

Este timpul sa știi cum ești , te vei privi ca un întreg suflet- minte-corp.

Prima provocare este de fapt sa te privești in oglinda . Sa-ți privești propriul corp , este recomandat s-o faci dezbrăcat complet. Multe femei se plang de aspectul lor, dar și bărbații deopotrivă.. Aici trebuie sa intelegi ca ai fost creat asa , in acest fel ești tu , ți s-a dat acest corp pentru a stoca vibratiile in el. Ți s-a mai dat pentru a fii reprezentat fizic sa ți-l iubești. Scapa de prejudecățile ca lumea nu te place pt nu știu ce defect al corpului tau. Accepta-le și nu acorda atenție dacă te place sau nu pt calități fizice . Cum îți iubeste sufletul, îți iubeste și imperfecțiuni ale corpului.

Dacă nu te accepți , sa știi ca subconștient transmiți acest lucru oamenilor și crezi ca ei nu te plac pt aceste defecte. Nu mai încerca sa satisfaci societatea cu Outlook ul tau ptk atunci trăiești in fals. La twinflame trb sa îndepărtezi aceste chestii ca sa ai o Vibrație înaltă.

Trimite-ți iubire in oglinda !

A doua parte a provocării este sa te privești in inima. Vei întâlni in aceasta inima o închisoare , trebuie sa mergi contra ei. Vei întâlni multă durere ptk se sacrifica pt ceilalți , abandonează lucruri . Când lucrez cu oameni implicați in proces de twinflames încep sa înțeleagă ca inima este f importantă , ca împraștie vibrația iubirii venită din suflet . Uita-te cât de cinstit ești cu tine , cu inima ta ! De câte ori te-ai mințit , te-ai rănit pe tine șamd… Uita-te la inima ta goală și trimite iubire. Va fii iubirea pe care nu ai primit-o de la părinți , persoana iubita sau de la cine ți-ai dorit , chiar și de la anumite situatii , asteptari..

Mulți twinflames pana sa se trezească au avut pretenții și asteptari de la parteneri , rămânând cu durere din asta. Acum trb sa înveți iubirea de sine , pacea ta interioară. Scapa de filtrele din inima ta , devino liber !

Trebuie sa învățați timpul divin , sa nu mai mințiți și sa va puneți măști cu nimeni , sunteți un twinflame , sunteți trezit , sunteți un „nou ” eu ! Partea aceasta pt twinflames e f grea , încă se mai ascund , încă nu sunt adevărați cu sufletul lor.

Cei care trăiesc încă in e ego , aceasta provocare nici nu poate intra in viața lor , nu pot experimenta lucruri divine !

Fiti iubiți !

Pentru ședințe individuale îmi puteți scrie la sarawati390@gmail.com ❤️😇

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s