Soulmate ? El/ea este ?

Dragii mei cam ce credeți voi ca e un soulmate ? Hmmm… mergeți pe strada sa zicem și vezi o persoana de care te simti foarte atras și nu sti de ce. Nu simti neaparat sa-i vorbești dar simti cum energia se conectează. Dacă îți crezi intuiția in acel moment , dacă crezi in acea energie , atunci acel moment de magie se petrece. Tot auzim ca e vorba de Univers Paralel , de Legea Atactiei de , de … eu cred ca toate acestea au loc in acel moment .

Sa fie viața trecută ? Ce este aceasta viața trecută ? In primul rând nu putem ascunde faptul ca toți au trecut prin aceasta experiența cel puțin o data . Cu un străin pe care nu l-ai mai văzut pana atunci , dar din momentul când va vedeți și vorbiți parca totul se interconectează. Va plac aceleași lucruri , vorbiți pe aceeași „limba” , parca trăiți aceasta viața. Dar cum se întâmpla acest lucru ? Eu cred ca acest lucru este conectat de Universuri paralele , dar și vieți trecute.

Cum recunoști soulmate-ul? Atunci când te simti , când parca îl cunosti de mult timp , aveți aceleași interese etc., dar momentul crucial este acela ca toate timpurile noastre se contopesc in aici și acum. Și când simti acel timp bun , timp divin este momentul sa va conectați și asa recunoști soulmate-ul.

Sa fiti iubiți ! ❤️😇

Pentru ședințe individuale îmi puteți scrie email la sarawati390@gmail.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s