Octombrie 2018 și Venus Retrograd . La ce sa ne așteptăm ?

Vom parcurge o perioada a testării ce are mult de a face cu Venus Retrograd , fenomen ce ia loc pe 4 Octombrie .

In aceasta perioada vei avea o curățare masiva dar și o initiere către Spiritualitate a fiecărei părticică din tine . Curățare a fiecărei chakre de programe , atașamente , blocaje , experiențe etc. Vor fii o serie de teste la care vei fii supus fie și la nivel fizic sub forma de „triggers” energii care vor sa atace , fizice sau verbale.

Testele pot veni de la prieteni , colaboratori , cunoștințe , rude , orice doar ca sa vadă dacă ești puternic cu adevărat , spiritul tau este pregătit sa meargă mai departe , sa evolueze. Sunt menite pt a atinge nivelul de suveranitate , chiar dacă unii dintre voi chiar cred ca-l au. Ar trebui sa te aliniezi și sa faci acest lucru acum căci după 2020 va fii mai greu . Când spun suveran ma refer ca devii „trezit” , conștient ca nu exiști doar la nivel fizic.

Venus in Scorpion se traduce prin perioada de manifestare , cumva o perioada de proba înainte de uniunea ta fie cu twinflame , soulmate , divinul tau etc. De aceea tot ești testat ca înainte ca ceva minunat sa se întâmple. Dacă in momentul de fata simti multe emotii , este doar o curățare . Poți experimenta lucruri care vin din trecut , cam tot ce tine de relații și in special „puterile” feminine , bărbații vor avea un purge pt a integra și energia feminină mai bine.

Momente de atracție , obsesii, regenerare , renaștere , vei înfrunta frici , iubiri trecute , conexiuni cu viața trecută , apropiere de twinflames , chiar soulmates.

Așadar o perioada a schimbării unde mulți oameni vor experimenta multe , doar fii atent ce vine in viața ta , ce lucruri trb curățate și accepta acest lucru sa se întâmple , accepta ca emoțiile sa te înconjoare și susține-i , ajuta-i și pe ceilalți. Ce se elibereaza din tine se întoarce sub forma de energie benefică.

Sa fiti iubiți ❤️😇

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s