Suflete gemene – ne putem manifesta sau nu soulmate ?

Putem simti ca vrem sa lăsam totul balta , ca avem nevoi , ca ne simțim singuri in aceasta perioada.

Primesc întrebările de ce nu se poate accesa o alta relație de tip soulmate , atunci când întâlnești Twin flame-ul?

In primul rând un soulmate este tipul de om care vine in viața ta sa te ajute , sa te învețe lucruri etc. Asa ca o astfel de relație nu se produce la nivel de suflet , căci acolo este Twin flame -ul. Când ești in procesul conștient de Twin flame devii sincer cu sufletul tau.

Unele reguli le poți „sari” , dar pe cele divine nu prea, mai ales pe partea de suflet . Oamenii încearcă sa meargă mai departe , sa manifeste lucruri in varii moduri.

Reamintesc ca cel care „fuge” de fapt fuge de adevăr , de el , de Creator , de suflet , de tot. Dacă tu ești cel trezit trebuie sa lucrezi cu totul și atunci intelegi totul altfel. In primul rând înveți ca iubirea adevarata nu se uita niciodată . Sufletul nu moare , iar iubirea unui soulmate nu este completa.

Persoana pe care tu o iubești in suflet sta acolo nu ptk doar o iubești , ci ptk sufletul este locul menit unde sa fie , loc menit de Univers. De aici parte din twinflames au provocari ptk acea persoana refuza glasul sufletului , se refuza pe ei , vad diferențele etc. Spre exemplu diferențele mari de vârsta sunt menite sa-ți arate lucruri pe care trb sa le îmbunătățești . Este iubire și trb sa treci peste toate barierele societății ca sa poți arată adevarul.

Poți trece prin parte de proces in care te descoperi pe tine cu adevărat , in care ești singur , nu ai relații fizice sau sexuale.

In relațiile normale intai vine partea fizica , relațiile sexuale și apoi își zic „hai ca ești ok”, dar după le cad maștile și încep sa vadă ca nu este ceea ce își închipuiau.

Tot vorbim despre manifestare . Dar ce este ea ? Este de fapt partea in care tu încerci sa folosești tot ce este nevoie sa demonstrezi puterea spiritului tau , a situației tale , încerci sa forțezi adevarul sa iasă la suprafața . Aici încerci sa-i arați și Twin flame-ului ce și cum , dar el trebuie sa învețe singur .

Universul îl pune in sufletul tau , iar tu rămâi blocat ptk crezi ca acea persoana îți aducea fericirea.

Așadar, revenind la titlul nostru poți manifesta soulmate in viața ta , dar trebuie sa fii sincer ptk Twin flame tau se întoarce in viața ta , chiar dacă fuge o face in cerc . Nu ai de ales!

Tine minte ca Twin flame ul tau face parte din Univers , tu ești univers și orice ați face este vorba de iubire divina !

Pentru ședințe individuale te aștept cu email la sarawati390@gmail.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s