Devino magnet pentru banii tai

In momentul de fata ți se pare destul de dificil sa atragi banii in viața , dar este simplu .

Ai observat faptul ca oamenii care au bani atrag din ce in ce mai mulți , iar cei care au putini par ca primească putini?

Găsirea motivelor cum ar fii ca ești om sărac , ca n-ai bani , îți plângi de mila de fapt cam asta atragi…lipsa lor ….

Cam trebuie sa intelegi faptul ca tu funcționezi ca un magnet in tot ceea e vrei sa atragi. Dacă ești optimist , vesel și recunoscător atunci vei atrage bogăție in viața , recunoștință și acest lucru pt ca îți însușești vibrația unei persoane bogate.

oCa sa fii un magnet pentru bani, gandurile si sentimentele tale trebuie sa fie guvernate atat la nivel constient cat si subconstient, de convingerea ca atragi banii foarte usor.

Nu este deloc comod sa nu știm ce sa facem mai departe in viața noastră , cum sa acționăm , lucru câte ne blochează și mai mult !

Oamenii care au succes nu s-a întâmplat asa pur și simplu. Ei au invatat cum sa actioneze, si au depus efort in mod continuu. Situatiile in care te pune viata de fapt nu sunt de vina pentru ce ti se intampla; de fapt cauza este faptul ca tu ai pierdut controlul asupra emotiilor, mentalitatii si partii spirituale din viata ta.

Fiecare dintre noi am dorit sau dorim la un moment dat sa obtinem cate ceva, insa nu reusim sa facem asta pentru ca nu stim exact ce pasi sa urmam, si cum sa ne indeplinim visul. De aceea te Invit la o sedinta in care vom stabili impreuna un plan cu ce anume va trebui sa faci in continuare astfel incat sa obtii ce doresti. O sa primesti tot felul de informatii, meditatii, vizualizari, etc, astfel incat energia ta sa se indrepte spre ce anume trebuie sa schimbi sau sa vindeci la tine pentru a atinge scopul propus.

Te ajut sa-ți depășești blocajele, sa nu-ți Mao sabotezi viața și sa obții ceea ce își dorești !

Daca te simti pregătită si-ti doresti sa obtii mai mult succes, mai multi bani, sa fii mai sanatoasa, sa ai relatii sentimentale care sa te faca fericita, sa-ti faci viata mult mai usoara sau excitanta, te invit la o sedinta . Te aștept cu un email la sarawati390@gmail.com 😇❤️

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s