Îndrăgostită și el nu ?

Ai simțit fluturi in stomac? Acel sentiment de fericire deplina indiferent dacă viața ta nu era tocmai roz ? Înseamnă ca erai indragostit 🙂 . Doar ca la un moment dat celalalt fie nu răspundea la sentimente , fie ne-am dat seama ca nu era cea mai buna alegere . Totul in jurul tau s-a năruit și îți puneai întrebarea “ce fac “?

In primul rând trebuie sa te detasezi pentru ca doar tu dăruiești. Dragostea inseamna reciprocitate , deși cândva ai fost dispus/ a sa dai doar tu , acum e greu sa-ți convingi partenerul ca ar trebui sa facă și el ceva.

Intr-o relatie sănătoasă trebuie sa aveți grija unul de celălalt , sa simti ca te protejează sau risti sa-ți pierzi stima de sine . Fii deschis și gândește-te ca vrei o persoana care sa te merite.

Dacă rămâi cu gânduri apăsătoare despre acea persoana , detașează-te de ea, de amintiri . Rupe toate stringurile energetice ; spre exemplu du-te in toate “locurile voastre “ singur /a , ia-ți rămas bun de peste tot .

Pentru a avea inima deschisă pentru alta relatie trebuie sa te reclădești singur , sa te rupi de trecut .

Gândurile tale conștiente, dar și procesarile de informații care au loc la nivel inconștient, sunt cele care îți determina stările emoționale, îți colorează viața și-ți determina destinul.

Tu ești singurul responsabil de aceea ce simti, de calitatea vieții tale emoționale . Lucrează cu tine , informează-te, educa-te și elibereaza-te de emoțiile negative.

Te Invit la ședințe la individuale cu un email la sarawati390@gmail.com ❤️😇

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s