Fa-l sa VORBEASCĂ cu tine

Sunt Sara și astăzi vreau sa va împărtășesc la modul general cum sa faci persoana specială din viața ta sa vorbească cu tine , sa faci comunicarea mai buna între voi .

Poate ca ai pe cineva anume in minte și nu ai mai auzit despre el de o vreme. Vrei sa vezi cum ii creste interesul fata de tine in fiecare zi ?

Este mai simplu decât crezi fără mari filosofii . Trebuie sa începi sa crezi despre tine și sa nu te mai temi ! Dacă ii trimiți mesaje și nu-ți raspunde trebuie sa încetezi. Ca cineva sa-ți trimită mesaje trebuie sa fii confident cu tine, sa simti ca meriți totul pe deplin, sa te gândești cu toată puterea ” desigur ca este interesat de mine, de ceea ce fac , sunt minunata !”

Tu momentul in care trimiți mesajul trebuie sa ai acest sentiment după care pur și simplu te detasezi . Nu stai sa verifici telefonul, sa spionezi ptk tu deja știi ca-ți va Răspunde și-ți va umple sufletul de bucurie. Trebuie sa fii relaxata , sa faci lucruri Funny , sa te simti o printesuca ce ești! Gândește-te la lucruri care te încânta , lucruri care te defocuseaza de la ce aștepți tu !

Dacă te angajezi in alte lucruri , arați de fapt cât de importantă ești tu , cât te apreciata și ce noroc este sa aibă o asemenea femeie alături !

Și încă ceva: nu mai analiza cum și când a scris , făcând comparație cu mesajele din trecut . Ești atât de ocupată încât nu mai ai timp de asa ceva , ci te bucuri de orice venit de la el !

Vizualizează ca primesti atât de multe mesaje , încât nici nu ai timp sa răspunzi la toate . Îți vine sa închizi telefonul sa te poți relaxa !

Nimeni nu este sursa fericirii tale . Evident ca aceasta persoana este minunata , dar nu o face mai importantă decât tine !

Dacă îți dorești o experiența frumoasa trebuie s-o atragi către tine , nu s-o îndepărtezi prin gândurile de panica , negative. Sa faci acest lucru imaginează-ți abundentă acestui lucru.

Iar noi oamenii dacă avem ceva in cantitate multă ne plictisim , ne săturăm . Imaginează-ți ca mănânci muuuuullllltaaaaa ciocolata. Nu ți se ia in scurt timp ?

Asa și cu mesajele și tot … gândește te ca și de ele ți s-ar lua dacă ar fii in exces !

Încerc sa te fac sa intelegi cum sa faci acest lucru sa fie simplu , normal și ca bine de la sine ! Sa știi ca și el se gândește ca ar vrea sa audă lucruri interesante de la tine , sa aibă de-a face cu o persoana vesela și optimista .

Chiar dacă la inceput te miști cu pași mici și mai încet fii recunoscătoare ! Lucrurile de durata se realizează încet și sigur !

Asa ca , Draga nea simte-te frumoasa , cum

stralucesti , fericita și vei fii un magnet pt toți , inclusiv pt el !

Pentru ședințe individuale îmi puteți scrie la sarawati390@gmail.com ❤️😇

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s