Suflete gemene – de ce ma simt pierdută ?

De ce ma simt pierdută ? Aud , le-am și experimentat cândva trăirile / afirmațiile : ma simt pierdut , ma simt singur , simt schimbări , nu ma simt bine parca ma pierd , simt ca trebuie sa fac ceva si nu știu ce , nu ma pot înțelege , nu pricep ce se petrece cu mine . Aceste transformări care vin in timpul programului al procesului „de trezire” a sufletelor gemene , partea cu pierdutul se traduce prin faptul ca pierzi ceea ce este vechi , pierzi lucruri pe care sufletul nu mai are nevoie pt a se deschide. ” Rupe” părți de ego , din tine.

Simti cum pierzi din energie din tine , simti noi schimbări , noi concepte. Când te simti pierdut , de fapt este confirmarea ca ceea ce este vechi din tine se detașează.

Ego-ul vrea sa vorbească , sufletul vrea sa castige. Ego-ul șeful zice „hai”, sufletul câte este lider zice ” sa mergem împreuna” ! Pe parcursul acestor schimbări , aceste detașări de trecut va exista partea in care ego-ul se desprinde de tine, precum un stol de rândunele.

Vei acționa altfel decât o făceai in trecut . Atunci când oamenii prin diverse modalități inteleg ce este de făcut accepta și faptul ca totul este atât de frumos , ca sufletul este cel care te ghidează in tot procesul. Cu cât mai pierdut te simti , cu atât evoluezi mai mult , sunt eliberari !

Nu te dobori singura cu ideea cât de căzută și pierdută ești ! Asa obții ascensiunea , trebuie sa te uiți după ceva mai efectiv , mai puternic !

Pentru situatii incerte , pentru diferite blocaje sau confirmări te aștept cu email la sarawati390@gmail.com ❤️😇

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s