Ce înseamnă 111 222 333 444 555 și trebuie sa știi ?!

Orice in acest Univers are un sens ! Orice are un scop și cu cât devenim mai conștienți de aceste semne putem sa ne ghidam , asa cum Universul ne arată cele mai bune cai.

In acest articol te Invit sa descifrezi semnificațiile ptk sunteți destul de mulți care ma întrebați despre ele. Așadar , de acum veți știi cum sa interpretați și adaptați semnele.

111 este apelul de trezire , trebuie sa fii atent , precaut . Fie se întâmpla acum , fie trebuie sa te Pregătești. Când vezi 111 trebuie sa te uiți ce se întâmpla in jurul tau , chiar dacă sunt multe : oportunități de business , relații , evenimente etc . Stai prezent sa poți recepționa toate variantele .

222 este despre parteneriate și relații. Poate fi soulmate , Twin flame , soul friends etc , va apărea pe lângă tine , te va suna etc. Așadar , 222 este despre confirmarea ca oamenii de lângă tine sunt benefici. Dacă nu se întâmpla acum, înseamnă ca vor veni oamenii potriviți.

333 se referă la echilibru . Trăiești intr-un echilibru total sau trebuie sa te echilibrezi , primesti semn despre viața ta , trebuie organizata.

444 are de-a face cu familia și casa. Spre ex ai întâlnit pe cineva , doar ce faceți planuri despre casa și familie sau poate fi un semn ca cineva din familie are nevoie de tine acum.

555 înseamnă schimbare. Spre ex multe lucruri se schimba in viața ta sau necesita sa le schimbi. Este important felul in care răspundem la 555, sa ne pregătim schimbărilor , sa fim proactivi. Nu te focusa pe probleme și nici pe situatii nefamiliare , ci pe soluții .

Dacă intampini obstacole sau neclarități in viața ta , pe orice plan aștept sa-mi scrii la sarawati390@gmail.com.

Pupici cu sclipici ❤️😇

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s