Vrei persoana respectiva in viața ta ? Te asigur ca o poți avea !

Primesc întrebarea ” cum pot sa atrag x persoana in viața mea”? Nu neaparat partener de viața , ci poate afaceri , prieten , mentor etc. Atunci când încerc sa explic faptul ca ofer suport pt diferite tehnici testate și cu rezultate, plus trimitere de energie și initieri , multe persoane se dau inapoi. Eu îmi fac jumătatea mea de treaba , dar am nevoie și de cooperarea voastră.

In acest articol m-am decis sa explic 3 metode f importante pe care mereu le aplic și succesul este garantat , utilizând legea atracției. Aveți grija , este magic !

Relaxați-va mintea și permiteți informația s-o primiți la cel mai înalt nivel .

In primul rând asigurați-va ca persoana pe care vreți s-o atrageți este specifica și dacă nu sunteți atenți cum folosiți tehnicile puteți obtine si ce va doriți si ce nu . Trebuie sa știți ce vreți , având toate criteriile incluse. Gândiți-va si la particularități !

Prima tehnica este prin VIZUALIZARE – Acu. Va Spuneti in gând „ok , ok știu și deja fac asta !” Dar o faci in modul corect ? In asa fel încât sa atragi persoana specifica? Cum faci sa hrănești procesul , sa faci sa se întâmple instant ? Trebuie sa practici de dimineața imediat ce te trezești sau seara înainte sa adormi , ptk de dimineața mintea ta este cea mai calma , ai cea mai înaltă Vibrație , ești aliniat Universului , așadar totul se manifesta mai repede. Dar ptk trăim in era tehnologiei , atunci când te tot uiți pe rețele de socializare , site uri etc manifești multe de acolo, deci NU naviga pe telefon înainte de vizualizare. De multe ori ma întrebam de ce la unii clienti nu funcționa! Dacă faci vizualizarea seara , cu o ora- doua înainte uiți de telefon!

Ca sa-ți relaxezi mintea , cel mai ușor e sa folosești inspir-expir ! Cu cât ai mintea mai calma , cu atât vizualizarea este mai puternica !

Închide ochii și vizualizează ca se întâmpla ACUM! Acea persoana este cu tine , ii activezi toate simțurile ( vizual, auditiv, tactil , olfactiv ) pe acea vizualizare , ptk cu cât ești mai acolo , poți crea mai mult și mai repede rezultatele. Orice manifestare se realizează cu emotii. Construiește emoția , dorința cu emoție și după las-o sa zboare in Univers.

După vizualizare , exista potrivire in oglinda . Este conceptul prin care realizezi ca viața este doar o reflexie a ta. Dacă intelegi ca totul este reflexia ta , când vezi lucruri in jurul tai , trebuie sa te uiți in adâncul tau , sa te vezi pe tine in alți oameni. Lasă ego-ul și analizează-te !

Dacă spre exemplu cauti o persoana sa te iubească , trebuie tu sa iubești lumea , dacă cauti o persoana activa înseamnă ca tu trebuie sa devii mai activ șamd.

In acest stadiu uita-te adânc la tine și abia apoi gândește-te ce vrei sa atragi.

Mulți oameni nu atrag ceea ce își doresc ptk de fapt ei se gândesc ce ar nevoie , nu ce vrea sufletul . Aici apare programarea societății.

Vrei persoane sincere ? Dar tu cu tine ești sincer ? Dacă ascunzi lucruri este f greu pt tine sa atragi puritate in viața ta !

A treia tehnica , foarte puternica de altfel , este atracția prin servicii. Luam ex ca vreau sa-mi întâlnesc marea iubire a vietii mele. Bun, acum știi ce vrei și mai departe tu trebuie sa ajuți alta persoana in acest sens , sa-și găsească iubirea vieții ei.

Dacă cauti un asociat de business , trebuie sa ajuți pe altcineva sa-l găsească și tot asa.

Nu trebuie sa-ți pui toată energia in dorința ta legată de acea persoana, ci gândește-te la persoana pe care o ajuți ! Învață sa setezi dorința și s-o lași sa zboare ! In ultimul moment ! Lasă Universul sa lucreze , ținând pe loc nu lași legea atracției sa lucreze, trebuie sa renunți la atașament !

Poți aplica tot ce ți-am dezvăluit in orice domeniu .

Dacă ai nevoie de răspunsuri , îmi poți scrie la sarawati390@gmail.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s