Învață sa lucrezi cu Arhanghelii

Dragilor , am primit solicitări de la voi pentru a va învăța sa lucrati cu Arhanghelii , cum sa-i invocați , când , pentru ce .

De aceea am creat un program pe 7 săptămâni , fiecare săptămâna fiind dedicată pt un Arhanghel. Se face initiere pt fiecare in parte , plus o curățare energetică la inceput și se primesc tehnicile aferente fiecărui Arhanghel !

Arhanghelul Mihail  (saptamana 1) este cunoscut ca fiind cel mai puternic arhanghel, o entitate care ii coordoneaza pe ceilalti. Normal ca in prima saptamana vom lucra cu el, pentru ca avem nevoie ca el sa ne indrume spre ceea ce este cel mai bine pentru noi. Asadar, daca nu stii incotro sa te indrepti, indiferent daca este vorba despre misiune personala, dragoste, sanatate, mutat, etc, el te poate ajuta in sensul ca poate sa-ti indeparteze din calea ta cam tot ce te blocheaza.

Arhanghelul Gabriel (a doua saptamana), este acel spirit care te ajuta sa primesti mult mai clar mesajele  de la Dumnezeu si de la cei care te inconjoara (chiar si rude decedate, stramosi, etc). De asemenea te poate ajuta daca lucrezi intr-un domeniu in care este la baza comunicarea; scris, predat, jurnalism, etc. Te ajuta atat sa primesti mesajele foarte clar de la ingeri si Dumnezeu, cat si sa transmiti mesajele tale foarte clar celor ce te inconjoara.

Arhanghelul Rafael (a treia saptamana), are legatura cu vindecarea, atat a emotiilor cat si a corpului fizic. Practic, acestea reprezinta un blocaj atunci cand vrei sa-ti indeplinesti o dorinta, si te simti blocat, in sensul ca nu stii incotro sa te indrepti. De exemplu, poate iti doresti foarte mult o relatie sentimentala, insa din cauza esecurilor din trecut nu poti sa accesezi acea relatie, tocmai pentru ca nu te iubesti pe tine

Arhanghelul Jophiel (a patra saptamana), este acel spirit care ne ajuta sa ramanem optimisti in legatura cu ceea ce ne dorim sa manifestam. Te ajuta mai ales daca lucrezi intr-un domeniu in care trebuie sa creezi ceva, sau sa inventezi ceva, ce iese din comun.  La fel te poate ajuta daca iti doresti o nous relatie, in sensul ca te face sa te schimbi si sa te gandesti la moduri creative in care sa iti indeplinesti dorinta

Arhanghelul Ariel (a cincea saptamana), este acel spirit care te tine pe pamant, care-ti indeplineste dorintele, si care iti spune ca ai nevoie de impamantare, ca sa iti ridici vibratia. Nu poti sa manifesti nimic in planul fizic fara ajutorul acestui arhanghel, practic iti trebuie ajutorul lui la orice.

Arhanghelul Chamuel (a sasea saptamana), este acel spirit care te ajuta sa te linistesti, astfel incat sa o pornesti pe o parte sau pe alta. El apare destul de des in vise, in sensul ca este mult mai apropiat de oameni, comparativ cu ceilalti arhangheli. Te poate proteja de tot ce reprezinta negativitate in viata ta, si te ajuta sa fii mult mai optimist. Te ajuta sa gasesti curajul si puterea pe care le ai in interiorul tau, atunci cand treci prin perioade proaste.

Arhanghelul Uriel (a șaptea saptamana), este arhanghelul intelepciunii, cel care te ajuta in special in acele momente in care trebuie sa iei decizii care au legatura cu viitorul tau. De regula arhanghelul te trimite uneori la anumite cursuri, sau la anumite sedinte pe dezvoltare personala, spirituala, sau la anumite sedinte, catre anumite persoane, ca sa te faca sa capeti incredere in tine astfel incat sa faci schimbarile de care ai nevoie.

Costul este de 400 lei , se poate plăti și in 2 transe . Va aștept cu email la sarawati390@gmail.com ❤️😇

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s