Iubire de sine și bărbatul pe care îl dorești

Initiere pentru iubirea de sine, astfel incat sa atragi langa tine barbatul pe care-l doresti

Odata ce decizi ceea ce-ti doresti, incepe sa emiti vibratia respectiva, apoi incepe vizualizarile, afirmatiile, simte ca si cum ai avea acel ceva, si retrage-te din calea universului pentru a-ti indeplini dorinta.

Foarte important este sa crezi ca tu meriti ceea ce-ti doresti. Inlatura-ti toate temerile pe care le ai, prin toate metodele la care ai acces. Daca ai probleme cu increderea in sine, este foarte probabil sa crezi ca nu meriti lucruri bune. Scrie pe o hartie toate calitatile pe care le ai, si toate lucrurile bune pe care le-ai obtinut pana acum. Si astfel, vei reusi sa-ti ridici vibratia de ajuns de mult incat sa crezi ca meriti sa ai ce-ti doresti.

Aceasta initiere isi propune sa te ajute sa te iubesti pe tine, sa-ti cresti stima de sine, si practic sa te intalnesti pe tine, femeia care poate sa atraga la ea barbatul pe care-l doreste. Când te întâlnesti și căuti un partener, trebuie să utilizezi nu numai inima, ci si mintea. Da, vrei să găsești pe cineva care îți face inima să bata, dar, de asemenea, trebuie să evaluezi si valorile acelui barbat, cum se tratează el însusi, cum îi tratează pe cei apropiați lui, ambițiile și viziunile lui în general. Pentru că dacă te îndrăgostesti de cineva care este incompatibil cu tine … vei avea o relatie proasta si nesanatoasa.

Aceasta initiere – trimitere energie se face la distanta, include si manual. Costul este 250 de ron, programarile si mai multe detalii se obtin trimitand mail catre sarawati390@gmail.com ❤️😇

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s