Cum faci sa nu te mai ignore ?

Adesea oamenii se întreabă de ce x o ignora ? De ce se poarta asa urat , brusc după o perioada când totul era frumos și bine ?

Ei bine , lucrurile sunt destul de simple . Ce faci tu când vrei sa atragi o persoana ? Te gândești non stop la ea , vorbești cu prietenii , o urmărește pe rețelele de socializare , mai rau ii urmărești și prietenii și familia . Devine focusul întregii tale lumi. Te gândești cât de mult vrei sa fii cu el , cât îl iubești , te gândești cel mai mult la el și viața ta devine fără echilibru.

Spre ex dacă ii scrii și nu-ți Răspunde inapoi , e simplu pui prea mult focus , nu te valorifici pe tine .

Cum vrei ca acea persoana sa te respecte , dacă tu nu te respecți ? Vrei sa-ți pierzi identitatea ? Tu nu-l lași sa te caute , sa aibă grija de tine ptk îți pierzi toată energia pe el !

Trebuie sa realizezi și sa simti ca ești cea mai importantă din lume pt tine. Daaaa, e normal sa-ți dorești sa fii cu el , dar trebuie sa pui acest lucru din perspectiva buna.

Tu transmiți Universului ca aceasta persoana este mai importantă decât tine , aceasta persoana este pe un piedestal șamd.

Cum sa fie atras de tine când tu nu ești atras de tine însăți și te oferi imediat ?

Ca sa atragi trebuie sa-ți recapeți identitatea , sa-ți dai vibratiile de care ai nevoie.

O sa-ți scrie și o sa te caute când vei simti și vei gândi ca tu ești cea mai importantă ființa , atunci ii va pasa ce faci și de ce ai nevoie.

Dacă in acest moment te suna / scrie și te întreabă ce faci și care este focusul tau cel mai mare , tu ce-i răspunzi ? Ca el ? E oribil

Ca sa-l atragi trb sa vorbiți lucruri interesante , realizări , vacantele pe care le planifici , concertele la care te duci etc. Dacă nu trăiești pt tine , cum vrei sa comunice cu tine ? Nici nu are ce !

La cât îl stocheresti nici nu mai are ce sa-ți povestească , tu știi deja totul de pe rețelele de socializare !

Trebuie sa te respecți , sa fii mândra de tine , sa începi sa crezi in tine !

Gândește-te ca atunci când te-a cunoscut aveai viața ta , nu el era focusul tau ! Aveai prieteni , planuri etc.

Nu fiți co-dependente , nu funcționează !

Când te trezești de dimineața, primul lucru la care trebuie sa te gândești nu trb sa fie el , ci tu și toate lucrurile pe care teb sa le faci sg și cu altii, la deciziile tale ….

Sper sa va ajute acest articol , iar dacă vrei sa atragi o anumită persoana sau situație in viața ta , îmi poți scrie la sarawati390@gmail.com ❤️😇

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s