Suflete gemene – de ce nu pot sa ma opresc sa-l iubesc ?

Oricât de rau ar fii Twin flame -ul tau , de ce nu poți opri acest sentiment magic de iubire ?

O mică explicație este aceea ca atunci când îl întâlnești este un schimb de suflete , te schimbi . Aceasta întâlnire îți aduce din suflet inapoi , de atunci de când ai fost creat și te aliniezi iubirii divine , începi drumul sufletului .

O data înțeles acest drum te indrepti spre punctul in care începi sa-l iubești f mult , fără limite .

Dacă trebuie sa fii conectat cu cineva , acel cineva este Creatorul și sufletul geamăn .

Atunci când Twin flame ul este întâlnit , asa cum am tot repetat , aceasta conexiune devine f puternica , îți aduce direct putere , sufletul primește iubire divina. Iubirea divina este aceeași pe care Dumnezeu o are fata de noi .

Imaginează-ți ca nu contează cum ești fata de Dumnezeu suparat , fericit , nemulțumit , recunoscător etc , El tot te iubeste . Asa și tu cu Twin flame ul tau , orice ți-ai face chiar dacă zici ca tu n ai accepta ca cineva sa te însele , sa tipe la tine sau mai știu eu ce . Pentru ca tu tot o sa-l iubești.

Este uimitor cum acest lucru funcționează ! Aceasta iubire nu are limite și este înăuntrul tau . Sa știi ca doar Dumnezeu iti iubeste sufletul geamăn mai mult decât tine .

Mulți ma întreabă ca dacă simt aceasta iubire , de nu o au acum in plan fizic ? Ei aleg s-o alunge ! Altfel ar fii un Adam și Eva care ar asculta ce Dumnezeu le ziceai este mai ușor sa asculte societatea ptk te învață sa trăiești o viața care nu este bazată pe adevăr .

Sufletul geamăn știe ca-l iubești doar ca atunci când îl intrebi mint ceea ce aduce consecințe . Ei nu trăiesc in adevăr , asculta societatea și asa devin furioși și fac lucruri pe care nu le făceau înainte, se rănesc chiar și pe ei. Trebuie sa-i iubești asa cum sunt ! Vei fi testat de Dumnezeu sa vadă cât îl iubești , dacă la fel ca El! O data ce treci testele mai trebuie sa faci un lucru ffff important : sa-l lași sa plece , in mâinile lui Dumnezeu. El îl învață ce este dragostea , nu tu.

In acest fel scapi de ego-ul tau , practicând acest lucru. Nu te bloca prin a te gândi ca-l pierzi , ca totul este gata! Ghici ce ? Dumnezeu te învață sa trăiești in adevăr , sa-l accepți , treci pe următoarea treapta : nu-ți va mai fi Rușine cu ceea ce ești tu!

Cel mai mare miracol ești tu ptk începi sa intelegi și sa accepți totul , îți dorești pace!

Twin flame-ul nu trebuie sa afle de la tine cum stau lucrurile , ci de la Divinitate , de la Dumnezeu !

Iubirea pe care o ai in suflet nu o poate lua decât sufletul tau geamăn , nimeni altcineva !

Focusează-te pe tine , stop sa te gândești la sufletul tau geamăn , ca nu face x sau y lucru ! Dumnezeu este iubire și-l învață cu iubire ! Gândește-te la tine când te-ai trezit câte certuri interioare ai avut , câte eliberari , cât ai plâns , câte explicații ai căutat șamd. Fiți iubire oricând și oriunde !

Pentru ședințe individuale îmi puteți scrie la sarawati390@gmail.com ❤️😇

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s