Suflete gemene – captiv între căsnicie / alta relație și Twin flame

In ultima perioada primesc email uri de la clienti in relații Twin flame , dar au un alt aspect comun . Faptul ca al lor Twin flame sunt intr-o alta relație . Am inceput sa lucram in acest sens și tot de aici am simțit sa împărtășesc și acest articol .

De obicei mulți sunt captivi in astfel de situatii la inceput , tocmai de aceea sunt create și confuzii pe drum.

Și tot ce se întâmpla între tine și sufletul geamăn , ca și scop este același , trb sa te vindeci.

Mai ales intr-o astfel de relație nu trebuie sa te minți pe tine , pe el și nici lumea din jur. Cu cât minți mai mult cu atât ți se întâmpla mai rau .

Putinele motive pt care ești captiv sunt :

-nu știu ce sa fac – aici trebuie practic o educare a sufletelor gemene . Când recunoaștem iubirea , reacționam complet diferit .

-ii simt emoțiile și el le poate simti pe ale mele – partea in care vb tare , in care zici ca-l iubești , îți exprimi sentimentele in 3D. Atunci când le ascunzi , de fapt nu ești sincer cu tine . Asa se întâmpla cu cei care „fug” . Trebuie doar sa te confesezi, conexiunea dintre voi nu poate fi întreruptă.

-nu-I pot exprima sentimentele , ma simt inghetat – de ce ? Ce te oprește ? Neîncrederea in adevăr , trebuie sa lucrezi la asta . Neîncrederea poate fi căsnicia , societatea ce va crede , prieteni , le ceri oamenilor greșiti sfatul ( sa știi ca doar Universul va poate controla , altcineva nimeni ).

Confesiunea începe înăuntrul tau , atunci când începi sa-ți admiți lucruri . Aceasta iubire pe câte o ai înăuntru , chiar dacă el este cu altcineva te face sa vrei sa-i zici adevarul , dar ego-ul , frica de refuz , frica de preconcepții pe care trb sa le faci fata te opresc .

Atunci când nu vrei sa iesi din cealaltă relație , când nu vrei sa-ți exprimi sentimentele fata de Twin flame-ul tau , vibrația sufletului creste și creste pana când sufletul efectiv tipa și-ți va aminti ce trebuie sa faci . Spre ex te trezești și imaginea sufletului geamăn îți apare in fata , pe strada la fel etc. Aici vine partea când ” fugarul ” își începe realizarea cu privire la tine . Se trezesc , fără minciuni ! Încearcă sa se întoarcă , sa ” adoarmă ” , dar neah … sunt deja treziți spiritual !

Toți visam la uniune și iubire pura , dar trebuie înțeles faptul ca aceasta călătorie a Twin flame ului este către evoluție . Partea cea mai grea este sa fii tu adevăr și sa te crezi in dragostea din tine .

Găsește puterea iubirii in tine , du-te la Twin flame ul tau și spune-i ce ai de mărturisit , dar ai grija sub ce forma ! Ce vrea sa facă mai departe nu poți controla , dar ai controlul ca tu ești adevăr și sufletul tau își va găsi liniștea ptk ai spus totul !

Pentru ședințe individuale ma puteți contacta la sarawati390@gmail.com ❤️😇

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s