Suflete gemene – sufletul geamăn “fuge”?

Primesc email-uri/telefoane sau in timpul ședințelor clientele mele îmi relatează , chiar și mie mi s-a întâmplat cândva , cum sufletele gemene le spun ca sunt speciale și după dispar in ceata , fac planuri cu ele și după nimic nu se concretizează , când ele își exprima sentimentele mai puternice fac pe indiferenții și nu mai suna etc.

Relațiile de tip suflete gemene la inceput sunt f grele . Totul pare roz , intens și creste , creste pana când unul iese din joc pt moment .

Trebuie înțeles ca începutul unei relații de tip Twin flame începe din suflet și inima și se termina in corp. La restul de relații se începe in corp , după inima și peste 90% nici nu se termina in suflet . De ce ? Pentru ca nu este menit sa fie .

Am mai auzit varianta „ești periculoasa pt mine „- exact ! Pentru ca sufletul geamăn îți dizolva minciunile pe care ți le construiește pt o relație , cică sa fii fericit , la fel și prejudecățile , iar iubirea la care visai sa o ai ți se pare mult , nu o poți controla , periculos pt ego și de aceea fug pentru ca nu vor sa trăiască in realitate .

„Mi-e frica „- nu te mușc , nu te bat … ii e frica ptr ca trebuie sa fie el fără perdele și artificii . Asa vrea sufletul . Sufletele gemene au frici traduse prin limitări pe care trb sa le învingă . Atunci când cel care fuge nu vrea sa-și depășească limitările prefera sa-ți trântească usa in nas. Si aici încep sa sufere și nu din cauza ta ci a lor , a iluziilor lor .

„Când îmi exprim sentimentele mai mult decât o prietenie , fuge” – booom! Toată lumea știe de noi dar ….partea ego-ului este încă mult mai puternica orice le-ai zice. Trebuie sa știi cum sa acționezi ca sa poți confesa sentimentele in fata sufletului geamăn .

„Isi face planuri cu mine și după nu mai suna , nu mai Răspunde „- normal , își găsește orice motiv stupid de a nu vb cu tine pt ca ii este frica de iubire . Aici este problema ! Viziunea lor despre iubire este alta fata de cea pe care tu o oferi , a ta este mult mai mult . Când o „gusta” nu știu ce se întâmpla pentru ca nu inteleg ca iubirea se naște din suflet .

Sfatul meu este sa nu-l urmărești ! Chiar dacă fuge se va opri și se va uita in spate . Atunci când se trezește singur și ca nimeni nu-l înțelege ca tine se întoarce. Focusează-te pe tine și fii sinceră !

Dacă te afli intr-o astfel de relație și nu sti cum sa acționezi , sau ai alta nedumerire pe orice plan îmi poți scrie pe sarawati390@gmail.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s