Învață sa-ți creezi propriul noroc in dragoste

Vezi cum unele fete au noroc in dragoste și te intrebi de ce tu nu? Auzi va ca l-a întâlnit la sala , ba ca s-a reactivat un ex și acum e cu inelul pe deget , ba l-a întâlnit online și acum totul s-a transformat in ceva serios etc , iar tu stai in fata tv-ului sau încerci sa treci la următorul nivel la Candy Crush.

Nu te trebuie sa te închizi in tine și sa ai impresia ca te va caută dragostea acasă sau la munca , asa la întâmplare .

Îți pot oferi câteva sfaturi sa te ajute sa găsești bărbatul potrivit tie :

1. Simte ca ești norocoasa

Chiar dacă ești singura și ceilalți cuplați nu intra in panica și pe gândire negativă . Scrie pe o hârtie cum ți-ai dori sa fie domnul și crede ca-l vei întâlni , in scurt timp se va întâmpla acest lucru . Indiferent de statutul tau , sentimentele de iubire nu trebuie sa se schimbe.

2 . Schimba jocul

Ești prinsă in aceeași rutina ? Schimba jocul : du-te la job pe alt traseu , plimba-te in alte locuri , înconjurată de alți oameni etc . Du-te in excursii ca niciodată nu se știe ! Pune in aplicare idei distractive .

3 . Mărește-ți standardele

In loc sa stai pe rețelele de socializare , mai bine iesi cu nasul in lume . Iesi cu prietenii , zâmbește și vorbește cu toată lumea , fa-ți un obicei sa întâlnești oameni noi oriunde . Nu se știe niciodată !

4. Investește in încrederea in tine

Atunci când intri undeva și ești încrezătoare in tine acest lucru nu trece neobservat . Fii mândra și autentica ce cine ești , nimeni nu este dator sa te facă fericita , decât tu . Gândește-te cum strălucește , ce minunata ești!

O femeie care trăiești o viața plină nu are nevoie de un partener , devine una dorita de toți bărbații de fiecare data .

5. Nu accepta pe oricine lângă tine

Fii pregătită ca bărbatul potrivit sa apăra in viața ta . Trebuie sa știi clar care sunt cerințelor tale , nu sa fi oribita de un simt al umorului sau întâlnirea ta de dragoste . Deschide ochii și nu pierde timpul cu un ratat când poate bărbatul potrivit e chiar lângă tine .

6. Obișnuiește-te cu jocul in relație

Dacă nu ești sigura de el corespunde cerințelor tale , acorda-i o șansa , dar nu te bloca gândindu-te doar la el . Continuați viața ca pana acum și dacă el chiar vrea sa te câștige va face orice sa-ți arate asta . Nu te multumi cu un tip doar ptk are nu știe ce poziție socială , companie , Mercedes etc. Iesi din zona de confort ca sa câștigi jackpot-ul.

7. Nu te grăbi

Îți suna ciudat , știu ! Dar dacă încetezi sa-ți faci o prioritate in a-ți caută partenerul este un lucru important . Prin eliberare îți deschizi posibilitățile și permiți unui bărbat sa te cucerească.

Fa ceea ce îți place tie , iubirea va veni la tine . Trezește-te și vezi cât de incredibila ești , crede in tine !

Pentru ședințe individuale îmi puteți scrie la sarawati390@gmail.com ❤️😇

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s