Suflete gemene – evoluție și Detașare de trecut

In discuțiile pe care le am cu oamenii implicați in relații de suflete gemene , toți îmi descriu ” avem o iubire cum nu a fost niciodată , o minune etc „. Dar acel ” cum nu a fost niciodată , pana acum ” este de fapt legarea lor încă la trecut , iar trecutul este practic un proces al evoluției. Zic acest lucru , căci evoluția este un viitor bazat pe înțelegerea trecutului.

Așadar, când îți intelegi trecutul , de fapt urci o treapta , nu rămâi blocat. Pentru majoritatea sufletelor gemene trecutul se descrie cu suferința , neîmplinire , furie șamd.

Oamenii rămân blocați intr-un punct al relației cu sufletul geamăn, moment in care se gândesc sa renunțe pentru ca au mai trecut prin x situație . Doar ca nu poți renunța la ceva care a inceput , prin care evoluezi, indiferent ce vrei sa faci cu viața ta .

Degeaba cauți cuvinte sau mai bine sa le intelegi dacă nu percepi vibrația. Spre exemplu simti o iubire sexuală ( zici tu) pt x persoana. Te gândești ce bine te simti , cât de frumoasa este , ce armonie , te face sa fii „nebun după ea” . Despre toate acestea încerci sa povestești cuiva care se uita și cruciș la tine pentru ca el de fapt nu simte vibrația.

Societatea in care trăim este obișnuita cu povesti . Încă din copilărie ascultam povesti despre prinți și prințese . Dacă nu ne spunem poveștile ca și suflete gemene , cum putem oferi informații despre aceasta evoluție ? Cum putem educa societatea ?

Oamenii rămân in trecut , de aici născându-se atașamente și rezistența , de unde putem acuza dureri de cap , anxietate . Lasă trecutul sa treacă , durerea nu te ajuta.

Detașamentului de realizează când îți accepți trecutul și nu-ți pasa de el. Intr-adevăr este mai ușor sa renunți decât sa înfrunți. Discuțiile zilnice pe care le ai cu tine , cu interiorul tau te ajuta sa-ți dezvolți aceste limitări, iar sufletul geamăn are o mare contribuție in vindecarea lor.

Nu uita ca ești aici sa trăiești la adevăratul tau potențial , nu doar ca om , ci și ca suflet .

Pentru ședințe individuale in orice aspect al vieții dvs va aștept cu un email la sarawati390@gmail.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s