Cum știi dacă ești pe misiunea ta personală ?

Misiunea personală este acel lucru ce îți place foarte mult sa-l faci , ce poate fi o pasiune mai ales dezvoltată in copilărie. Doar ca pe măsura ce creștem ne sunt implementate programe și de asemenea începem sa împrumutam/ copiem mentalități a celor care ne înconjoară.

Și totuși , reușim sa facem din nou ceea ce ne place , ceea ce ne împlinește ?

Cu toții ne pricepem la cel puțin un lucru foarte bine , iar acest lucru se întâmpla cu un motiv. Întoarce-te in trecutul tau și adu-ți aminte unde și cu ce excelai, făceai cu ușurintă.

Atunci când faci un lucru și nu-ți dai seama cum trece timpul sau nu ai timp suficient pentru el , atunci ești pe misiune personală.

Nu-ți fie teama ca din pasiunea ta nu faci bani. Mai bine te-ai întreba de ce nu faci bani ? Uita-te in jurul tau și uita-te cum altii și-au pus ideile/ pasiunile in practica și chiar câștiga și sunt împliniți .

Nu demult o tânăra artista românca , care pictează pe murano era f trista ca nu vedea cum ea va face bani din ceea ce știe cel mai bine sa facă . Profesorul care a văzut talentul ei a ajutat-o sa obțină o bursa in Danemarca . Cu greu vroia sa se desprindă de România , de familie , mai ales ca sora ei este bolnava . Cu insistentele mamei a plecat , iar intr-un scurt timp a reușit sa pună banii deoparte pentru a-i face surorii ei o surpriza : sa-i cumpere casa mult visata !

Niciodată nu este târziu sa-ți pui pasiunea in aplicare , sa fii pe misiune personală. Este o pierdere sa tot amâni acest lucru !

Dacă intampini orice nelămurire in viața ta te poți programa la o ședința individuală la sarawati390@gmail.com ❤️😇

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s