Începutul cu sufletul geamăn

In ultima vreme am ales sa vorbesc despre suflete gemene pt ca societatea nu ne vorbește foarte mult despre acest lucru și nu suntem pregătiți sa fim pe deplin fericiti și sa ne simțim „acasă”.

Înainte sa-ți întâlnești sufletul geamăn și sa te aproprii de trezirea spirituală sunt 3 trăiri magice pe care ți le tot pui și încerca sa le rezolvi găsind răspunsuri evident :

1. Vreau sa fii fericita – in aceasta situație îți vin mereu in minte fraze de genul ” nu mai vreau sa fac x lucru , nu ma simt ok la job ul meu , nu ma mai interesează ce mașina am, ce haine de firma am etc ” . Începi sa ai alte valori, sa-ți dorești fericirea sufletului , nu ambalaj exterior .

2. Vreau sa merg „acasă”- și nu te referi la loc , ci acea casa in care doua trupuri se întâlnesc , îți întâlnești același suflet .

3. Vreau sa fiu iubit- intr-o maniera diferită , specială, in acest moment simti ca-ți lipsește ceva in acest sens.

Când îți întâlnești sufletul geamăn , aceste trei trăiri magice se contopesc , pentru ca de fapt ele, toate, se refereau la o singura persoana. O sa te simti fericita , vei radia fericire!

Întâlnirea cu sufletul geamăn te va duce „acasă” el fiind Adam al tau , nimeni nu te mai poate face sa te simti „acasă”.

Chiar dacă nu o sa va mai vedeți o perioada de vreme , aceasta iubire activata la nivel de suflet va rămâne acolo , la aceeași intensitate.

Intr-adevăr iubirea poate fi de părinte, frate, prieten etc , doar ca la suflet geamăn este mai intensa. Deși ai tânjit după ea, ca ai vrut ceva special,când o întâlnești nu îți poți explica ce ți se întâmpla. Sufletul are o Vibrație asa mare , încât de aceea apar și supărările pe perioade de timp. Ca sa ne găsim răspunsuri și crezând ca putem controla ceea ce se întâmpla.

Țin sa va zic Ca cele 3 trăiri magice va vor fi alături pe toată perioada călătoriei cu sufletul geamăn pe fiecare treapta a fericirii. Ca sa urci pe următoarea treapta trebuie sa fii recunoscătoare pentru ce ai realizat pana acum , sa-ți înveți lecțiile , sa le accepți pentru ca vor veni una după cealaltă , iar tu îți vei dori cu nerăbdare sa ajungi cât mai repede „acasă”.

Unul devine puternic , altul mai slab. Amândoi trebuie sa învețe ceva, sa se schimbe , sa nu se mai simtă nefericit . Ultima lor lecție pe care trebuie s-o conștientizeze și accepte este ca unul fără celălalt nu pot sta , nu contează unde sunt , cu cine sunt etc pentru ca sufletul striga sa fie „acasă”.

Dacă te confrunți cu nelămuriri sentimentale aștept sa-mi scrii la sarawati390@gmail.com ❤️😇

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s