Cum te eliberezi dintr-o relație

Ai simțit fluturi in stomac? Acel sentiment de fericire deplina indiferent dacă viața ta nu era tocmai roz ? Înseamnă ca erai indragostit 🙂 . Doar ca la un moment dat celalalt fie nu răspundea la sentimente , fie ne-am dat seama ca nu era cea mai buna alegere . Totul in jurul tau s-a năruit și îți puneai întrebarea “ce fac “?

In primul rând trebuie sa te detasezi pentru ca doar tu dăruiești. Dragostea inseamna reciprocitate , deși cândva ai fost dispus/ a sa dai doar tu , acum e greu sa-ți convingi partenerul ca ar trebui sa facă și el ceva.

Intr-o relatie sănătoasă trebuie sa aveți grija unul de celălalt , sa simti ca te protejează sau risti sa-ți pierzi stima de sine . Fii deschis și gândește-te ca vrei o persoana care sa te merite.

Dacă rămâi cu gânduri apăsătoare despre acea persoana , detașează-te de ea, de amintiri . Rupe toate stringurile energetice ; spre exemplu du-te in toate “locurile voastre “ singur /a , ia-ți rămas bun de peste tot .

Pentru a avea inima deschisă pentru alta relatie trebuie sa te reclădești singur , sa te rupi de trecut .

Gândurile tale conștiente, dar și procesarile de informații care au loc la nivel inconștient, sunt cele care îți determina stările emoționale, îți colorează viața și-ți determina destinul.

Tu ești singurul responsabil de aceea ce simti, de calitatea vieții tale emoționale . Lucrează cu tine , informează-te, educa-te și elibereaza-te de emoțiile negative.

Dacă ești intr-un impas in viața ta sentimentala , profesională sau orice problema ai avea te aștept sa -mi scrii la sarawati390@gmail.com

2 gânduri despre „Cum te eliberezi dintr-o relație

  1. Buna ziua,am simtit de-a dreptul cum urca energia kundalinii ma cutremura,m-am speriat,nu am mai simtit asa ceva niciodata,cu toate acestea nu eram fericita,am fost imbrincita ca l-am apucat de brat.M-am simtit respinsa si nu am mai luptat pt el,am inteles ca ma considera de unica folosinta si nu am acceptat o relatie cu el.N-am despartit de un an,si totusi nu-l pot uita,am facut o opsesie pt el.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s