Prima întâlnire cu sufletul geamăn

Oamenii au impresia ca se cunosc foarte bine și ei știu mereu cum sa reacționeze in fata x situație , dar de fapt reacția lor va fii alta . Un alt mare avantaj la întâlnirea cu sufletul geaman este acela ca încă de la întâlnire veți atinge anumite teme pe care nici nu credeai ca le poți discuta cu cineva. El va fii mereu optimist și-ți va oferi cea mai buna varianta , parca cumva îți citește gândurile.

Când ajungi in punctul in care citești despre suflete gemene , te documentezi, conștientizezi , atunci ești pregătită fie sa-l întâlnești , fie sa-l primesti in viața ta și in plan fizic.

In momentul in care îl întâlnești vibrația este atât de înaltă încât lucruri de genul bârfe , invidie, minciuni etc chiar nu te mai afectează și interesează. Privești viața cu alți ochi , lași aceasta Vibrație sa-ți vindece atât sufletul cât și trupul. Vedem și simțim in el cam tot ce am vrea noi sa avem , cumva ne ajuta sa îndepărtăm blocajele din calea fericirii noastre.

Scopul sufletelor gemene împreuna este acela de a ridica vibrația pământului , de a învață oamenii sa fie fericiti și ei doi sa se pună pe misiunea personală. Doua minți cu același suflet care se descoperă, ne iubim mai mult pe noi înșine atât cu calitatile noastre cât și cu defectele noastre .

Ați venit pe Pământ sa fiți fericiti , nu va mai complicați singuri viața .

Dacă simti ca ai anumite blocaje sau nelămuriri in orice aspect al vieții tale îmi poți trimite un email la sarawati390@gmail.com ❤️😇

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s