Suflet geamăn sau suflet pereche ?

Sufletul pereche este acel spirit pe care tu l-ai mai întâlnit și prin alte vieți, cu care ai anumite legături. Poate fi prieten , frate , părinte etc, dar și un partener cu care ai avut o relație sentimentala sau chiar sexuală și nu te poți desprinde. Din păcate mulți cad in aceasta capcana , rămânând nefericiți in acea relație pentru ca sunt lucruri neterminate între voi doi , iar acum in aceasta viața te rănește . O data ce începi sa evoluezi spiritual , te poți desprinde ușor de un bărbat/ femeie pentru ca îți dai seama ce trebuie sa repari.

Marea majoritate a cuplurilor căsătorite sunt formate din suflete pereche . Acele cupluri perfect in văzul lumii , dar ei de fapt se Înșeală , doar unul este interesat sa dezvolte relația etc.

In schimb in relația cu suflet geamăn ei se iubesc pe zi ce trece tot mai mult și se respecta. Nu contează vârsta și diferența între ei , nici măcar materială sau socială . Părerea mea este decât sa fugi de asa zisa singurătate doar ca sa fii intr-o relație de tip suflet pereche , mai bine mai rămâi o perioada singura ca sa poți repara ceea ce trebuie și asa vei întâlni și sufletul geamăn .

In relația de suflete pereche intri, iesi , va certați , va împăcări și tot asa. Sunt menite sa va învețe ceva ,sa te ajute sa evoluezi , nicidecum sa te facă fericit/a. Pe când la relația cu suflet geamăn totul se înfrunta împreuna și este pentru o eternitate.

Așadar pentru a fii fericit/a scopul tau este de-ați întâlni sufletul geamăn .

Pentru nelămuriri in viața ta sentimentala , dar și pentru evoluția ta spirituală te aștept cu email la sarawati390@gmail.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s