Relația cu sufletul geamăn

Relația cu sufletul geamăn este de fapt relația cu noi înșine.

De ce zic acest lucru ? Pentru ca el este acea parte a noastră care ne completează din momentul in care începem sa fim împreuna. Aceasta relație devine mai buna , se consolidează pe măsura ce trece timpul, cu fiecare zi trecută descoperiți lucruri multe in comun , dar si lucruri pe care trebuie sa le îndreptați , vindecați.

Când cele doua suflete gemene se privesc in ochi este ca și cum s-ar recunoaște pe sine, la nivel de suflet. In nici alta parte nu vei găsi siguranța pe care o găsești alături de el , iar atunci când va întâlniți in plan fizic începi sa te transformi incredibil.

De foarte multe ori relația in plan fizic cu sufletul geamăn se concretizează mai greu , exista provocări , vindecări , schimbări, obstacole. Acest lucru se întâmpla din cauza faptului ca atunci când se contopesc aceste suflete , cuplul emana o energie incredibila , vindecătoare.

Acest gen de relație nu se rupe niciodată la nivel de suflet căci exista cordoane energetice care va trag unul spre altul pentru ca amândoi sunteți un întreg, de aici și puternica comunicare prin telepatie.

Dacă întâmpini obstacole sau nelămuriri in relația ta sentimentala te aștept cu un email la sarawati390@gmail.com

2 gânduri despre „Relația cu sufletul geamăn

  1. Buna ziua,
    Nu este o intamplare ca a ajuns la mine acest articol, sunt si eu intr -o relatie de acest gen de foarte multi ani. M -am documentat mult, sunt pe o cale spirituala dar tot am cateva nelamuriri :).
    Multumesc

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s