Cum atragi sufletul geamăn in viața ta ?

Mai intai de toate trebuie sa ții cont de faptul ca sufletul geamăn te oglindește. Aveți aceleași calități , doar ca încă nu și le-a descoperit și tu calități pe care nu le-ai scos la suprafața și el da. Sufletul tau geamăn te înțelege perfect și te completează perfect. Doar ca pentru a ajunge la o uniune in plan fizic trebuie sa evoluați spiritual , sa va vindecați . Și da, va puteți căsători atât timp cât știți ce anume înseamnă acest lucru , aceasta ” forța”.

Atunci , dacă sufletul geamăn te reprezintă , te oglindește , ce te face pe tine fericita intr-o relație ? Ce calități cauți ? Îți propun sa faci o lista cu 10 calități pe care vrei sa le aibă partenerul tau , după care și tu sa le exprimi pentru a-l atrage.

Trebuie sa știi foarte clar ce anume îți dorești și cum sa fie relația ta de cuplu. Spre exemplu întâlnești un tip , iar tu îți dorești sa călătoriți f mult , iar lui nu-i place , este f comod , atunci este clar ca nu este sufletul tau geamăn. In schimb dacă ii place , doar ca nu are timp sau trebuie deblocate doar anumite mentalități etc este clar ca atunci sunteți suflete gemene.

De asemenea trebuie sa te desprinzi de alte relații pe care le-ai avut. Dacă îți dorești un partener loial , iar tu in toate relațiile ai fost trădată înseamnă ca trebuie sa te vindeci de asta pentru a atrage sufletul geamăn .

Fii conștientă de calitatile pe care ți le dorești in relație pentru a încerca sa le ai și tu sau sa fii pe drumul spre a le descoperi.

Dacă ai vreo problema sentimentala te aștept cu un email la sarawati390@gmail.com 😘😇.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s