De ce ți se repeta același tip de bărbat ? Aceeași poveste

De fiecare data susțin cu tărie ca pana nu te iubești cu adevărat , nu sa crezi, și nu vrei sa schimbi la tine nimic ca sa ajungi sa te valorifici singura , vei continua sa întâlnești același tip de bărbat , doar pachetul diferă. Și ți vor întâmpla aceleași lucruri , poate chiar mai rele menite sa te facă sa te trezești , draga mea.

Nu ma refer aici la faptul ca-ți dorești un anumit tip de bărbat , cu anumite calități Subliniez neîmplinirea ta comuna din toate relațiile , comportamentul lui care te rănește și se repeta cu fiecare relație. Acolo trebuie schimbat la tine ceva , trebuie conștientizat.

Cea mai frumoasa parte in tot ceea ce înseamnă relații este aceea ca noi femeile putem avea tot ceea ce ne dorim doar ca dacă tu nu crezi ca meriți acest lucru sau nu vrei sa te schimbi ,nu ai cum sa ai parte. Spre exemplu vrei un bărbat frumos , elegant , dintr-un mediu de societate select , doar ca tu nu te îngrijești , nu ști sa porți discuții despre teme menite lui , nu-ți plac locurile in care el se învârte etc , cum crezi ca ai putea sa-i oferi acelui bărbat minunat care vrei sa între in viața ta validarea ca ești ceea ce își dorește și va armonizati? Noi atragem exact ceea ce suntem ; doar dacă îți place sa suferi , deși nu-ți dai seama de acest lucru , sau doar el te oglindește , îți repet trebuie ceva schimbat 🙂

Universul îți trimite clar indicii , doar ca nu le-ai observat sau nu vrei. Dacă de ceva timp te întâlnești cu tipi care arată aproximativ la fel , care se comporta la fel cu tine , au nume comune etc , iar tu tot neîmplinita ești ar trebui sa te orientezi spre alt gen de bărbat.

Pentru ședințe individuale te aștept cu un email la sarawati390@gmail.com 😇❤️

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s