Cum atragi partenerul ideal

Draga mea, tu femeie frumoasa și minunata care ai venit aici pe Pământ sa fii fericita vreau sa-ți împărtășesc anumite secrete in asa fel încât sa ai lângă tine bărbatul demn , care te apreciază la adevarata ta valoare . Chiar dacă aceste secrete îl îndepărtează de tine, înseamnă ca era un bărbat nepotrivit , ieftin care te lasa cu inima franta și singura.

Meriți acel bărbat care îți este aproape in orice moment al vieții tale , când îl chemi , când ai nevoie de el , care te face fericita și îți arată stabilitate și fericire absoluta. Când in brațele lui te simti protejata și femeie .

De ce se tem bărbații , sau stau și analizează , despica firul in 4 sau mai rau fug ?

1. Se tem de respingere …. ooooo daaa.. îți simt puterea fantastica cu care poți sa-l faci cel mai puternic sau îl poți strivi refuzând-l! Chiar dacă crezi ca ești f abordabila și draguta cu el , doar când te vede se și gândește cum îl refuzi ….

2. Se tem de sentimentele tale … ii este teama de fostul tau , de sentimentele pozitive unde crede ca tu ca femeie faci anumite gesturi in graba , din instinct nu neaparat ca este el special. Așteaptă, relaxează-te și vei vedea cum relația se încheagă ușor câte ușor.

3. Le este teama ca nu sunt bărbatul perfect pe care tu îl vrei și ți-l imaginezi , asa ca la el se produce o competiție cu bărbatul invizibil , acela din visele tale

Acum ca știi parte din temerile lui , te Invit sa analizezi și sa te hotaresti dacă vrei sa faci parte din viața lui. In definitiv bărbații și femeile sunt cam la fel , doar ca femeia vrea pasiune , romantism , intensitate , povesti, poezii , iar , ei, dragii de ei , vor o femeie intelegatoare , iubitoare , extraordinara cu care se pot afișa.

Așadar , nu mai accepta ratații care cu vorbele lor dulci te vor doar pentru mintea sau corpul tau !

Ca sa atragi relația potrivită te Invit sa-mi trimiți un email la sarawati390@gmail.com ❤️😇

Un gând despre „Cum atragi partenerul ideal

  1. Bărbatul pe care il iubesc…nu l-am avut niciodata aievea.Si totusi a fugit…ca toți ceilalți.Il simt alaturi in momentele grele.Imi trimite putere.El mi-a arătat cum sunt…ce sunt…Nu ma pot opri sa nu-i trimit in continuare mesaje…doar sunt FEMEIE.Nu imi va mai răspunde dar eu stiu ca e acolo.Cred ca asta e iubire.Sa ii dai voie sa plece…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s