De ce fuge un bărbat ? Frica de relație sentimentala

In general un bărbat cam știe de ce se întâlnește cu o femeie. Fie vrea doar sex, fie este un trofeu in fata prietenilor , fie vrea o relație implicată , fie ceva interes material / profesional etc . Dar in momentul in care începe sa aibă sentimente pentru ea , nu doar simple emotii de dependentă , el se retrage .

Atunci tu începi sa te panichezi , sa-ți pui tot felul de întrebări cu ce ai gresit , unde nu ai procedat bine , ce face cum face , de ce face etc. După ce te relaxezi puțin , analizezi lucrurile , tragi adânc aer in piept ajungi la concluzia ca el se teme . Și te cuprinde acel sentiment de victoriei și vrei cu orice preț sa-i spui acest lucru.

Eu aici te sfătuiesc sa te opresti, sa-l lași pe el sa se lupte cu el și sa-și pună totul in ordine , tu îl poți asigura ca ești dispusă sa-l accepți și sa-l aștepți .

Fii mândra și bucuroasa ca l-ai activat in acest fel , înseamnă ca-i pasa. Dacă nu-l interesa rămânea calm și impasibil , nu reacționa .

Și mai tine minte un lucru : ce este menit sa dureze mult sau pentru totodeauna durează ceva pana se concretizează. Gândește-te ca nici un copil nu-l ai in brațe imediat . Tot trebuie sa treacă minim 10-12 luni.

De aici incolo depinde de tine draga mea dacă depui efort sa-l aproprii de tine sau îți indrepti atenția spre altcineva.

Pentru ședințe individuale aștept email la sarawati390@gmail.com ❤️😇

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s