Relații sentimentale de succes

Dragostea la inceput de drum pare ca va fii pentru totdeauna , la fel de pasionala și roz ! Doar ca , de obicei , atât femeile cât și bărbații fug după acea pasiune obsedanta pe care o au asupra persoanelor pe care le doresc dar nu le pot avea dintr-un motiv sau altul !

Decât sa te atașezi de lucruri , locuri de munca , relații , bunuri materiale crezând și sperând ca sunt veșnice , mai bine ai opta sa savurezi și fructifici ceea ce îți oferă prezentul. Te poți gândi in felul următor : faptul ca nici binele, dar nici răul nu pot fi permanente , acest lucru sa te determine sa îmbrățișezi fiecare moment ca fiind unic .

Non-atașamentul este modalitatea de a iubi pe cineva și de a ierta cu adevărat acea persoana. Cum funcționează ?

Sunt convinsă ca cel puțin o data in viața ta ai avut o relație sentimentala in care ai zis ca ești f sinceră, pui toate cărțile pe fata și aștepți sa ai de-a face cu același tip de bărbat. Dar n-a fost asa … o alta s-a jucat cu el și s-a jucat pana el a plecat , iar acest lucru ți-a provocat teama. Era o relație in care tu erai copilul care strângea puiul de animale tare, tare in brațe sa nu plece !

O relație fără atașament este acea relație in care tu ești fericita cu tine , in afara vieții celeilalte persoane. Lucrurile și persoanele se adauga vieții tale , dar nu o reprezintă.

Bineînțeles, lecțiile din trecut sunt f bune pentru ca te ajuta sa conștientizezi și poți trai momentele in mod natural , cu apreciere și validare fără a te sprijini pe cineva care s-ar putea schimba.

Va rog sa nu confundați non atașamentul cu acea acceptare oarba a lucrurilor , spre exemplu sa stai intr-o relație care nu te mai satisface dar este ” gura lumii ” sau din simplul fapt ca a fost frumos la inceput.

In concluzie, non atașamentul nu înseamnă indiferenta sau nepăsare fata de partener . Este doar o relaxare , o lipsa a fricii , frica iminenta ca pierzi persoana iubita . Relaxează-te , simte , dorește și vizualizează relația perfecta a sufletului tau și o vei avea pe deplin binecuvântata !

Pentru ședințe individuale te aștept cu un email la sarawati390@gmail.com ❤️😇❤️

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s