Cum comunica sufletele gemene

Sufletul geamăn apare după vindecare , vindecare cu alte suflete pereche . Pot zice când deja evoluezi spiritual . Poți admite ca relația cu sufletul geamăn este vârful unei scări , topul !

Legătura dintre cei doi este una foarte strânsă ! Deși de-a lungul timpului ai ales sa-ți folosești mintea , inima și intuiția mereu îți șopteau ce te-ar face fericita : un bărbat cu x calități , sa fie medic , sa fie artist etc . Cam asa se întâmpla lucrurile cu sufletul geamăn ,și el la rândul lui simte aceleași lucruri cu privire la tine! Admiți sau nu , sufletul geamăn va face mereu parte din viața ta și vei comunica cu el 🙂

Chiar dacă in timpul zilei sunteti conectați cu mintea la activitățile zilnice și cumva detașați , noaptea spiritele voastre sunt libere și pot comunica, acesta traducând-se in viața fizica prin tot felul de sincronicități , semne , vizualizări sau chiar imaginea respectivului chiar dacă nu va Cunoașteti la nivel fizic .

De cele mai multe ori femeia este cea care se trezește prima , căci noi suntem cele care ne luam mai mult după intuiție .. începem facem cursuri, tehnici, meditații, citim despre etc chiar dacă el nu știe nici măcar cu ce sa mănâncă acest lucru de tip suflet geamăn . Dacă perseverezi și nu renunți , ești ferma in decizie , treptat si el se vindeca și începe sa reacționeze la acest tip de relație !

Dacă ești intr-o astfel de relație sau nu ești sigura și ai nevoie de ajutor , îmi poți scrie la sarawati390@gmail.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s