Când sa spui “Adio”

Ești intr-o relație , sau cel puțin ai fost pana când un gând apăsător îți trece prin minte . Acela ca trebuie cumva sa-i zici „Adio”. L-ai iubit , poate încă îl mai iubești ! Ai dat tot ce a fost mai bun din tine, dar te simti nefericita , singura in doi !

Este greu , te intrebi dacă este decizia cea mai buna ! Atât timp cât acest gând tot revine , intuiția și inima îți spun ca acesta este pasul următor , pentru fericirea și libertatea ta !

In primul rând trebuie sa-l anunți , sa-i dai explicații despre decizia ta. Părerea mea este sa-l ștergi de pe rețelele de socializare pentru ca a-l urmări nu te ajuta cu nimic . Nu-i da speranțe cu fraze de genul ” o sa te iubesc mereu ” sau ” poate in viitor …” . Umple-ți timpul cu ieșitul pe afara , cu un sport , cu un hobby ! Tine-ți mintea ocupată !

Am trecut prin asa ceva și nu este ușor ! Durează ceva timp pana te vindeci ! Iar o data cu despărțirea trebuie sa lași trecutul și sa-ți recuperezi părțile de suflet ! Sa te eliberezi și energetic de el !

Pentru primele 3 dintre voi care îmi scriu le ofer gratuit recuperarea părților de suflet și eliberare energetică de respectivul ! sarawati390@gmail.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s